Bijzondere leden

Ereleden: 

Erevoorzitter: Burgemeester Gert de Kok

 

                                                                       Erelid 2018

                                                  Frans van Mook    Piet van den Hout      

Zanger van het jaar:

Flip Jansens                  2014

Adri van Dongen         2015

John Daamen               2016

Henk van Oosterhout 2017

Harrie Schets                2018

Piet van den Hout        2019

Leden van verdiensten:

Frans van Mook          2011

Piet van den Hout      2011

Piet van den Hout Zanger van het Jaar 2019

Tijdens de ledenvergadering eind januari in de Mayboom werd de uitslag van de verkiezing van de zanger van het jaar 2019 bekend gemaakt. Voorzitter Sible Westendorp grapt er elk jaar mee dat het een van de mooiste taken van de voorzitter is om zelfstandig te beslissen wie hij tot de beste zanger gaat benoemen. Ook dit jaar was het weer beven wie van de mannen verkozen zou worden.   Immers na Flip Jansens, Adrie van Dongen, John Daamen, Henk van Oosterhout en Harrie Schets kon het natuurlijk elke zanger van Mades Mannenkoor zijn, uitgezonderd de bestuursleden.

De argumenten van dit jaar die bij de zanger van het jaar 2019 hoorden waren:  1) Duidelijk aanwezige persoonlijkheid, 2) Stimulerende zanger, 3) Bestuurswerkzaamheden, 4) Groot Organisator, 5) Groepsleider, 6) Aandacht voor de dirigent, 7) Komt voor zijn mening uit,  8) Gelegenheidssponsor   en 9) de Oom van……

Bij dat laatste argument werd natuurlijk bedoeld Annette van den Hout, de zangeres die regelmatig met het koor heeft opgetreden en hopelijk nog vaak zal doen.

Al met al een goede keuze om Piet van den Hout te  benoemen tot zanger van het jaar  bij Mades Mannenkoor. Hij is echt een aanjager bij de “baritons” van het koor. Zijn collega’s staan graag vlak bij hem in de buurt en hebben veel steun van zijn fijne stemgeluid.  De trotse Piet kreeg van de voorzitter nog een duidelijke oorkonde en een heerlijk kaaspakket van de plaatselijke kaasboerderij aangeboden.

Voor de liefhebbers van Mannenkoormuziek en degenen die Piet van den Hout willen feliciteren met zijn verkiezing. U kunt  zondag 17 februari de mannen horen en zien zingen in de Corneliuskerk  in den Hout vanaf 12.00 uur tijdens het Houts 12-uurtje. Entree is wederom gratis. Iedereen is van harte welkom tijdens dit tweede optreden in 2019 van Mades Mannenkoor.

  • w-facebook
  • Twitter Clean